Hallo wereld.

Welkom op mijn nieuwe site. Dit is mijn allereerste blog en behoorlijk nieuw (lees eng) voor me dus geen flauw idee of het een succes wordt of een gigantische flop. Na een jaar van rust ivm schouderklachten en het zoeken naar scholen en kamer voor de studerende kinderen hoop ik weer meer tijd aan kunst te gaan besteden. Lastig is nog steeds dat er  wel een atelier aan huis is maar de ruimte gedeeld word met ons andere bedrijf waar gordijnen gemaakt worden en binnen zonwering verkocht. Laat dat nou net geen ideale combinatie zijn verf en gordijnstoffen.  Je kunt niets laten staan of liggen alles moet iedere keer weer opgebouwd en na een dag schilderen opgeruimd en schoongemaakt worden.

In september 2018 start ik met de opleiding beeldhouwen op de kunstacademie in Arendonk. Toeval of niet maar ook mijn dochter gaat studeren in Brussel. Spannende tijden waar we allemaal heel erg veel zin in hebben. Ben ook zeer benieuwd wat dit met het schilderen gaat doen. Je leert nu heel anders kijken van 2 naar 3 dimensionaal. Ook wil mijn schouder nog steeds niet genezen en hoop dat dat geen al te grote belemmering wordt. Zal vaker mijn charmes moeten gebruiken om iemand de zware materialen te laten tillen. Even nog zoeken waar ik die charmes verstopt heb. 

Beide keren dat ik in Arendonk naar de open dag ging was ik super enthousiast, zag me al helemaal onder gips en klei half uit een beeld hangen.  Hoop dat mijn gezin het ook nog leuk vind als ik thuiskom en de auto en overal waar ik loop de klei en gips terecht komt. Vooral als ik dan ook nog ga besluiten om dit vanuit huis te gaan doen. Oeps komt het probleem van een gedeeld atelier weer ter sprake.

Verder sta ik ook al erg lang op de wachtlijst van een fantastische kunstenares waar ik realistische olieportretten ga schilderen. Zodra hier meer over bekend is laat ik het zeker weten tot die tijd afwachten.

Heel benieuwd hoe deze blog ontvangen wordt en  reacties of tips zijn altijd welkom.

groetjes Marleen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *